+359 2 9732442
0884 55 70 35
0884 55 69 93

+359 2 9732442
0884 55 70 35
0884 55 69 93

No products in the cart.
BulgarianEnglishGreek

            

Menu

„Ес и Кей“ ЕООД е частна българска компания. Централният офис на компанията се намира в град София. Разполагаме със собствена офис сграда, складова база и склад под митнически надзор.

Ес и Кей  започва дейността си през 1994г. с внос, дистрибуция и реекспорт на автоаксесоари и автокозметика. В момента сме един от най-големите вносители и дистрибутори на Балканския полуостров на широк асортимент аксесоари за автомобила, както и козметика с външно и вътрешно приложение за автомобила.

Фирмата има собствени търговски марки AUTOPRACTIC, AUTO EXPERT and AUTO QUALI – за автоаксесоари и е изключителен дистрибутор за Балканския регион на “Stac Plastic Spray” S.r.l. – италиански производител на автокозметика Stac Plastic, “VELIND” GmbH австрийски производител на автокозметика VELIND, MENABO, Италия, VALEO автостъклочистачки и автокрушки, Франция, DRABEST – стълби, Полша.

Компанията ни има сключени дългогодишни договори и работи успешно с веригите бензиностанции в България – LUKOil, Petrol, Eco, Shell, Синергон Петролеум. Работим също и с всички големи търговски вериги – ПРАКТИКЕР, МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРИ,  КАУФЛАНД, МОСЮ БРИКОЛАЖ, ХИТ ХИПЕРМАРКЕТ, ФАНТАСТИКО, МАСТЕРХАУС, БИЛА, АЛАТИ, СИНХРО, БАГИРА, КРЕЗ, Т-МАКС, магазини за автоаксесоари и авточасти, автомивки, центрове за смяна на гуми. Благодарение на дългогодишното и успешно партньорство с клиенти, компанията гарантира стабилност и разширение на пазара.

“Ес и Кей” внася от Китай годишно, както и прави регулярни доставки на автоаксесоари и козметика от Европа – Австрия, Италия, Франция. За извършването на доставки на българския пазар използва собствен транспорт, а при необходимост услугите на спедиторски фирми. Износът на автоаксесоари и автокозметика е насочен към балканските страни: Сърбия, Босна и Херцеговина, Косово, Румъния, Македония, Гърция и Албания.

Непрекъснато се стремим да изпълним всички изисквания на нашите клиенти по отношение на доставки и срокове. В стремежа си за постоянно развитие и постигане на своите намерения, екипът на „Ес и Кей“ ЕООД приветства всеки нов партньор и клиент, доверил се на мисията на компанията ни. Ние гарантираме отлични дългосрочни възможности за успешен и печеливш бизнес, дистрибуция на продукти на утвърдени търговски марки, конкурентни цени и регулярен сървиз, персонално внимание към всеки наш клиент.

Contact Us

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Not readable? Change text. captcha txt
0
preloader